Nyt tag

På udkig efter priser på nyt tag?

hvis du er på udkig efter tilbud på nyt tag så er du helt sikkert kommet til den rette.
Hvilke faktorer bestemmer prisen på et tag?
prisen på et nyt tag er meget svingende alt efter hvilken type tag du skal have.

påligning af nyt tag

Når der skal beregnes pris på et tag så ses der på flere variabler for at bestemme prisen på et nyt tag, så som tagfladens størrelse, hvilket tagbeklækning ønskes der, tilgængelighed og omkostninger i forhold til materialer valg.
På grund af dette, kan priserne for et nyt tag variere drastisk.
Tagets størrelse påvirker altid omkostningerne.
Et tag størrelse er den største omkostningsfaktor.
Tagdækkere opkræver pr tagdækning kvadrat meter.
 

Hældning taget påvirker også prisen

En anden variabel i prissætningen er tagets hældning eller skråning. Nogle tage har en høj rygning, mens andre har en lav rygning og så er der selvfølgelig de helt flade tage alle faktorer, som indvirker taget har indflydelse på prisen i den ene eller anden retning.

En anden faktor er tilgængeligheden taget.

“Kan vi en lastbil der [tæt på huset]?” Hvis ikke, er tagdækkeren nødt til at bære [materialerene] hele vejen ud fra lastbiler og ind til huset, og det vil uden tvivl gøre tagarbejdet dyrere.

Skal tagdækkeren selv rive det gamle tag af og bortskaffe den gamle tagbeklædning vil det også gøre tagarbejdet dyrere

Typen af tagmateriale har også meget stor indflydelse på prisen

Der er  som du sikkert allerede ved fler forskellige tagtyper som man kan vælge i mellem ” men i nogen tilfælde er det tagkonstruktionen der ” bestemmer” hvilken tagbeklædning der skal bruges på huset.

Den billigste løsning vil umiddelbart være eternit tag et eternittag kan bruges ved de fleste tage med hældning dog minimum 14° har taget en svagere hældning en det skal der bruges en anden tag beklædning, nemlig tagpap.
Et stål tag er det der kommer lige efter eternitaget når vi snakker de billigste tage.
 Tegltag er en forholdsvis billig løsning det kræves dog at de spær der er brugt til tagkonstruktionen er stærke nok til at kunne bære et tegltag ” det er ofte et problem hvis der har været eternit tag på før.
Der er tagpas tag hvilket er i den lidt dyre ende af skalane, tagpap kan bruges til helt flade tage og til tage som har hældninger på 90°
Der er mange valgmuligheder når man står og skal vælge nyt tag til sit hus og derfor er det en meget god ide at alliere sig med en professionel tagdækker som kan guide dig gennem det forholdsvis svære valg som det nu engang er når der skal vælges nyt tag….
Eternit kan holde ca 10 – 15 år og tagpaps tage kan holde i ca 20 år eller flere , skiffer, metal og og tegl kan holde 50 eller flere år, det er også vigtigt at kalkulere med når man vælger nyt tag, måske er de lidt dyrere tagmaterialer billiger i længden.

Før du hyre en tagdækker til at ligge taget

Før du hyre en til at ligge dit nye tag, anbefaler vi at du sikre dig den der skal udføre din tagdækninger licenseret og forsikret. Bede om at se en kopi af den Tagdækker som bevis for forsikringen.
Du kan med sikkerhed benytte de tagdækker der er tilknyttet denne her side de er nemlig alle forsikret og har gyldige cvr nr.
En taglækker skal også være opmærksom eventuelle lokale bygningsreglementer, som kunne omfatte hvilke typer tagbeklædninger der er tilladt i et bestemt kvarter .
Opsøge flere bud på dit nye tage gennem os og ikke bare nøjes med at få et.
Nogle gange kan et bud, der er alt for lav være et signal om selskabet ikke udføre tagdækningen ordentligt og  lovligt.
“Se deres online feedback.
Sørg for, at selskabet har et godt omdømme.
Alle tagdækkere skal give garantier for det arbejde, de udføre, som er ofte mellem 10 år og 20 år for deres håndværk. Dette vil typisk dække lækage eller bare dårlig udført tagarbejde, men ikke almindelig slid eller skader fra hagl eller storme. Nogle virksomheder tilbyder 25 års garanti,men de er ofte i den helt dyre ende af pris skalaen.

Hvad koster nyt tag?

Vi håber at vi har kunne hjælpe dig med at besvare hvad koster et nyt tag.
Som du kan se er det svært at sige hvad et nyt tag koster men vi har en masse dygtige fagfolk i vores database som helt sikkert hurtigt vil kunne give dig en pris på nyt tag.

Så er du lige nu i gang med at søge følgende søgeord på Google; nyt tag priser, nyt tag pris, hvad koster nyt tag, pris nyt tag. Så er du heldig for vi er de helt rigtig du har fundet vi er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vi ønsker for alle vores besøgende at de får en rigtig god oplevelse med vores database og ikke mindst de tagfolk som er tilmeldt her.

hvad koster nyt tag
Udfyld vores formular her og så er du allerede rigtig godt i gang med at få svar på dine spørgsmål og ikke nok med det vi garantere dig at du får nogen rigtig gode og kvalificerede tilbud på din tagopgave.
Tak for du kiggede forbi vores portal.